Priključite se i poslušajte našu predavačicu Nevenku Šolajić u prvom predavanju za Maticu o nama potpuno novoj temi kozmobiologije. Predavanje će se održati u četvrtak 10.11.2022. godine u dvorani mjesne samouprave Zapruđe, Trg Ivana Meštrovića 1G s početkom u 11:00 sati.

“U predavanju iznosim vlastita iskustva vrijednosti  kozmobiološke analize karte rođenja u fizičkom i duhovnom smislu. Prije svega treba osvijestiti da mi nismo samo fizičko tijelo, ono je i fizičko, psihičko i duhovno. Zato ljudima uvijek kažem, neka najprije fizičko tijelo bude očišćeno od svih otrova, um neka bude rasterećen svake vrste smeća i otpada misli, neka duša bude slobodna od svih ovisnosti, vezanosti, idealizacija lažnog “Ja”, jer samo tako stižete do svog izvora. Kada ste u centru, nema više ega, i sam izvor vašeg postojanja počinje funkcionirati. Tada ste vi samo provodnik, a kozmos počinje strujati kroz vas i davati vam onoliko energije koliko je potrebno da biste iscijelili sve svoje stanice i tkiva. Kad uspijete postići prazninu uma, otvarate svoj srčani centar, i tada poteče silna energija, volim reći, događa se kozmička ljubav – a tada ne možete biti bolesni.

Moja vlastita, integralna metoda samoiscjeljivanja vodi vas upravo u to stanje. Ne liječim vas ja, već vaše istinsko „ja“, taj mali kvant kozmičke svijesti(podsvijest) .Podsvijest, koja nosi u sebi sva znanja, mudrosti i moći svemira, kao i iscjeliteljsku snagu i moć.” – Nevenka Šolajić